Giulia alternatief voor 20 mille

Ik wil een Alfa Giulia kopen, maar hij is nog te duur. Wat is dan het beste Giulia alternatief?

Als er een auto is waar iedereen naar smacht, dan is het wel de Alfa Romeo Giulia. Dan hebben we het niet over nieuwverkopen. Als je kijkt naar de verkoopcijfers van de Italiaanse sedan, dan kan dat absoluut beter. Nu is het in deze klasse bijzonder lastig opboksen tegen de Duitse concurrenten. Een bijtellingsvriendelijk apparaat helpt, maar ja: die was er niet echt.

Maar er zijn voldoende petrolheads die een keurig gebruikte Giulia wel zien zitten. Omdat er een fanatiek groepje mensen staat te wachten op de eerste lease-auto’s die eraan komen, zijn de prijzen best fors. We zitten nu te wachten op het moment dat de prijs onder de 20 mille terecht komt.

Zijn zoektocht is simpel: hij wil een Alfa Romeo Giulia, maar eigenlijk is deze net nog te duur. Zijn vraag is dus kort: wat zijn de alternatieven als je een jonge achterwielaangedreven sportsedan wenst? Wat is het beste Giulia-alternatief als een Giulia echt niet lukt? Erik heeft een budget van 20 mille, iets meer mag als het heel bijzonder of gaaf is. Maar liever houdt hij wat achter de hand voor onderhoud en een paar eventuele upgrades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Auto's

Hulp bij het vergelijken van een autoverzekering

Autoverzekering vergelijken? Er zijn gelukkig een hoop aanbieders die jou hierbij kunnen helpen. Mocht jij een auto willen kopen, dan komt hier meer bij kijken dan alleen het aanschafbedrag. Je zult er namelijk ook voor moeten zorgen dat je auto verzekerd is en zal je wegenbelasting moeten betalen. Wil jij een autoverzekering afsluiten, dan is […]

Read More
Auto's

BMW ‘M2’ met 583 pk heeft een verrassende motor

Een BMW M2 met 580 pk klinkt heel leuk, maar hoe dit aantal tot stand is gekomen is opmerkelijk. Er is een nieuwe BMW 2 Serie, en daarmee M2, aanstaande. De F22/F23-generatie (F87 voor de M2) heeft zijn indruk achter gelaten op menig petrolhead. Een kleine auto met een flinke motor, de mogelijkheid om hem lekker […]

Read More
Auto's

Zescilinder Mazda met RWD nu heel erg dichtbij

Naast een Mazda met zescilinder en RWD, hebben we ook wat elektrische plannen voor je. Dit is het bewijs! Het is een gegeven dat een een zescilinder lijnmotor in combinatie met achterwielaandrijving geweldig is. De combinatie biedt namelijk een goede gewichtsverdeling, een trillingsvrije loop en daardoor bijzonder fijne rijeigenschappen. Normaal gesproken associeer je zes-in-lijn plus […]

Read More